Casa, zona Viisoara

Bistrita, Viisoara, Bistrita

Descriere Proprietate

Saphir Imobiliare scoate la vanzare Casa tip australian – 360mp construiți / 280 utili cu parter si subsol, PE UN singur NIVEL in zona Viisoara dupa fostul peco Gomar Lux. Terenul este de 24 ari, spatiu util ramas foarte mare in jurul casei.
Compusa din 4 camere (3 dormitoare + living cu bucătărie)
– 3 băi (două dormitoare care au băi proprii și câte un dressing)
– beci (subsol) cu doua încăperi – au legătura din garaj și pe lateral scări de acces cu usă de termopan Salamander
– hol (dar cu distanta mare intre pereti) acces camere și acces în garaj format din două uși pentru a putea păstra fumul în garaj în cazul în care acesta există de la masina.
– curentul electric instalat (suntem racordati)
– apa este trasa de la retea, cu camin de apa.
– Fundația a fost făcută la standard înalt, fără umplere cu piatră cum se procedează în multe cazuri în România (exista fotografii pentru fiecare etapă)
– Există drenaje pentru fundație pentru toata suprafața casei – drenajul este scos în colțul din dreapta al terenului în partea de jos.
– Cărămida este PoroTherm de 30 inclusiv la zidurile interioare, exceptie fac zidurile de despărtire de la băi/camere și de la cămară care sunt de 25 cm
– la beci s-au folosit panouri metalice pentru cofraj, va trebui doar gletuit si este gata de folosire – exista de asemenea scurgere (pentru masina de spalat sau chiuveta)
– exista horn profesional care pleacă din beci ( camera centralei jos, are acces si din lateralul casei)
– Fundația este izolată cu folie bituminoasă (lipită prin ardere) + polistiren dur
– inălțimea la interior este de 3,2 metri (se poate păstra la aceasta măsura pentru a putea pune lustre frumoase, sau se poate coborî cu polistiren)
– Tâmplăria este Salamander, cu 4 sticle și geamurile mari sunt făcute cu sistemul de glisare HebeSibe care este cel mai performant sistem de glisare de pe piata.
– Casa are terasă acoperită cu iesire din living e inchisa cu o cupolă speciala (prevazuta pentru a veni cu un candelabru chiar in mijloc)
– Țigla este ceramică, imită olanele (asemeni caselor de pe riviera franceza). Țigla este de la Tondach (se poate căuta pe internet, modelul este CASTEL NISIP ANTIC
– Am decis să punem placă de beton peste toată suprafața casei pentru a avea isolare fonica perfectă și pentru a putea depozita fără probleme orice în pod.
– La pod exista acces prin garaj și inalțimea în partea de mijloc este de aproximativ 1.7 metri.
– la ușa de intrare și garaj am folosit piatră naturală săsească pentru zidărie. Este o lucrare foarte frumoasa și dă o notă de eleganță casei. La zidul lateral de la garaj am pus cărămidă de 12 cm și vată minerală pentru izolație între cărămidă și piatră.
– boltele făcute din piatră au fost realizate de o persoană care a lucrat în Italia foarte mulți ani și de asemenea și cupolele (de la terasă și de la intrarea în casă). Pretul este de 90550 euro usor negociabil. Merita vazuta!

Agent Imobiliar


Proprietati asemanatoare

De vanzare
121,500€

Casa P+1, zona Valea Rusului.

Bistrita, Bistrita Nasaud
 • Suprafata:
  160 m2
 • Dormitoare:
  3
 • Bai:
  2
De vanzare
90,900€

Casa in Unirea

Bistrita, zona Unirea, Bistrita
 • Suprafata:
  150 m2
 • Dormitoare:
  3
 • Bai:
  2
De vanzare
89,200€

Casa, zona Unirea

Bistrita, Unirea, Bistrita
 • Suprafata:
  280 m2
 • Dormitoare:
  3
 • Bai:
  2